Nem i brug:

1 kg. rødbeder (helst de aflange)

1 liter Lagerberg rødbedelage

Kog rødbederne i rigeligt let saltet vand, til de er al dente (30-50 minutter). Rødbederne skal yde lidt modstand, når du stikker en grøntkniv i dem. Hæld vandet fra, og hæld straks masser af koldt vand over. Gnid skrællen af, og skær rødbederne i skiver. Læg skiverne i skoldede glas, skyllet med Atamon®. 

Hæld Lagerberg rødbedelage over, til den dækker rødbederne. Luk glasset tæt i.

Smager bedst efter 4-5 dage. 

NB! kan smages til med sukker, salt, peber og ekstra krydderier.

 

Ingredienser:

Biologisk brygget lagereddike (ren gæringseddike 5% fremstillet af vand og forgæret alkohol, salt og naturlige aromaer) sukker, vand, salt, konserveringsmiddel (E224 kaliumdisulfit) samt udtræk af kanel, peber og stjerneanis.

 

Vejl. udsalgspris Kr. 18,75

Køb Lagerberg sylteeddike til rødbeder online her 

Lagerberg - når der skal noget surt til
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk